fbpx

For virksomheder

Jeg tilbyder min hjælp til vegansk måltidsudvikling til kantiner- og restauranter.

Der er stigende efterspørgsel på vegansk mad til restauranter og i kantiner.

Veganere går derhen hvor der er vegansk mad. Større grupper af mennesker hvoraf en lille del af selskabet er veganere, vælger restauranter hvor alles behov kan blive tilgodeset. Det er derfor en fordel at imødekomme den stigende mængde veganere som ønsker et ordentligt vegansk måltid.

Før vegansk mad blev mainstream, måtte flere veganere “nøjes” med salater eller hvad end løsning køkkenet kan overskue, når de skulle ud af spise. Det har sjældent været tilfredsstillende. Men efterhånden som der er kommet flere veganske spisesteder, og flere steder der tilbyder vegansk mad, så er kravene til det at det veganske måltid på restauranterne er lækkert, mættende og tilfredstillende blevet højere.

Jeg har erfaring med at udvikle lækre veganske opskrifter. Jeg har tidligere arbejdet med andre virksomheder om at udvikle opskrifter.

Hvis du ønsker min hjælp til at gøre oplevelsen for dine veganske kunder helt fantastisk, så skriv til mig og fortæl hvad du gerne vil have hjælp til. Så sender jeg dig gerne en oversigt over andre opskrifter jeg har udviklet til andre virksomheder, så du kan se hvad jeg har lavet.

Skriv til min mail plantsbyfjelding@outlook.dk for et uforpligtende tilbud.