fbpx

FrikadEllemann d. 1. Maj.

Til 1. Maj var jeg så heldig, at få lov til at udvikle opskriften på en FrikaEllemann i samarbejde med den aktivistiske food truck Plants On Wheels. FrikadEllemann’en er en vegansk Frikadellesandwich, som er lavet og opkaldt efter vores Miljø- og Fødevareminister Jacob Ellemann-Jensen, efter han 2. oktober 2018 satte Veganerpartiet på landkortet med de Famøse ord “Jeg kan ikke udtrykke med ord, hvor vild jeg er med bacon”.

Den indeholder:

  • En fuldkornsbolle
  • Vegansk “bacon”-mayo som smagte meget autentisk
  • Salatmix
  • Rødkål
  • En frikadelle på base af brune ris
  • Syltede agurker

FrikadEllemann’en blev rost til skyer af veganere- som ikke veganer som kom forbi og smagte den.

Jeg fik også lov til at stå for indkøb, prisberegning og produktion af de 600 FrikadEllemænd som skulle bruges til salg. Og jeg stod også som køkkenmanager på selve dagen. En sjov og anderledes opgave, som jeg helt sikkert husker længe fremover.

Ønsker du også vegansk opskriftudvikling til din virksomhed, så kontakt mig på mail plantsbyfjelding@outlook.dk og hør mere om hvad jeg kan hjælpe med, og modtag et uforpligtende tilbud 🙂

Med venlig hilsen,

Katrine.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *